Singura aplicație care conectează in timp real medicii și tehnicienii dentari

Descarcă aplicația miioSMILE pentru a ramane informat despre ultimele evenimente

 
Invita un medic sa descarce aplicatia

Mai avem nevoie de cateva informatii.

*medicul va primi invitatia pe adresa de email.


CALENDAR LUCRARI

Stim ca timpul pentru un tehnician dentar este foarte important si de aceea ne-am gandit sa-ti oferim o aplicatie mobila care te va ajuta sa gestionezi mai usor relatia ta profesionala cu medicii stomatologi cu care colaborezi.

De aceea ne-am gandit sa dezvoltam aplicatia miioSMILE care sa-ti ofere un calendar al lucrarilor dentare primite de la medicii stomatologi. Pentru a fi sigur ca vei intelege ordinea prioritatilor in care trebuie predate lucrarile am ales sa-ti afisam in aplicatie lucrarile dentare in ordinea cronologica, astfel vei stii intotdeauna care este urmatoare lucrare ce trebuie predata.

In aceasta pagina se afiseaza si urmatoarele evenimente dedicate tehnicienilor. In partea dreapta sus se afla un buton care ascunde evenimentele din aceasta pagina. Evenimentele se pot vedea in pagina dedicata evenimentelor. Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa accesati meniul aplicatiei din butonul situat in partea stanga sus.

FISA DE LABORATOR

Te-ai gandit ca este mai usor sa ai o fisa de laborator in format digital care poate sa fie oricand consultata?

Acum ai in aplicatie fisa de laborator pentru fiecare lucrare si am adaugat in plus, pentru tine, un set de poze (Protocol Foto Digital Smile Book) pe care il vei primi de la medic odata cu specificatiile tehnice ale lucrarii, astfel vei putea urmari reperele fizionomice si estetice ale pacientului.

ISTORIC LUCRARI

Te-ai intalnit cu situatia in care ai primit in laborator o lucrare pentru un pacient mai vechi si nu mai stii ce culori ai folosit? Pentru acest lucru ai la dispozitie lista lucrarilor/restaurarilor mai vechi, pentru fiecare pacient in parte, cu toate detaliile din fisa de laborator (fisa de laborator in format electronic si documentare foto).

MEDICI COLABORATORI

Pentru a colabora cu un medic este nevoie ca acesta sa foloseasca aplicatia miioSMILE. Daca esti in cautare de noi colaborari, poti sa accesezi din meniul aplicatiei lista cu "MEDICI" si acolo vei gasi toti medicii care folosesc aplicatia. Nu vei putea primi lucrari de la un medic pana nu trimiti, prin intermediul aplicatiei, o cerere de colaborare urmand ca medicul sa accepte cererea. Daca medicul tau nu se afla in lista de medici poti sa-i trimiti o invitatie, sa descarce aplicatia, folosind adresa lui de mail.

STATUS LUCRARI

Sunt momente, cand termenul de finalizare/predare al unei lucrari trebuie decalat si de aceea ne-am gandit la o modalitate mai simpla si eficienta pentru a comunica acest lucru medicului tau.

Dupa ce ai primit o lucrare noua cu un termen de finalizare/predare ce nu poate fi respectat, poti sa comunici prin intermediul aplicatiei, medicului, noua data la care poti sa finalizezi lucrarea. Medicul va primi o notificare in aplicatie si va stii din timp ca lucrarea are un nou termen de predare. Noul termen se va afisa cu culoare rosie pentru lucrarile intarziate.

Dupa ce primesti, in aplicatia miioSMILE, o lucrare noua de la medic si ai verificat amprenta sosita in laborator poti sa-i confirmi medicului apasand butonul “PRELUAT“ ca lucrarea a fost preluata. La finalizarea lucrarii, anunta medicul ca lucrarea a fost finalizata apasand pe butonul “FINALIZAT”, iar medicul va vedea acest lucru in calendarul lui de lucrari.