miioSMILE evolueză permanent!

Ținem cont de toate cerințele clienților noștri, de modificările legislative și de evoluția tehnologiei astfel încât dumneavoastră să aveți cel mai complet soft pentru laboratorul de tehnică dentară!

Dashboard

Ai acces rapid la calendarul lucrărilor din laborator și la vizualizarea încasărilor.

Din calendarul lucrărilor vei putea accesa foarte rapid fiecare fișă de laborator.

Inregistrarea lucrărilor

Cu o interfață intuitivă, miioSMILE oferă posibilitatea să inregistrați fiecare fișă de laborator primită și să o transformați intr-o fișă de laborator digitală. Fiecare fișă de laborator include: schema dentară, tipul de restaurare, specificații de culoare, fotografiile pacientului, termenele de probe și livrare, cam tot ce are nevoie un tehnician dentar pentru a realiza o restaurare dentară.

Alocarea automată a manoperelor de producție

Pentru fiecare lucrare introdusă în miioSMILE se va genera automat un flux de producție (in funcție de configurările laboratorului) și distribuirea către tehnicienii angajați.

*Opțional, fiecare tehnician angajat, în funcție de manoperele de producție atribuite,  va primi notificare pe telefonul mobil că o lucrare nouă a fost introdusă în miioSMILE.

Conectarea tehnicienilor angajați

Tehnicienii din laboratorul dumneavoastră se vor conecta individual în aplicația miioSMILE PRO (disponibilă gratuit pentru iOS și Android) și vor scana codul QR al lucrării pentru a vedea etapele de producție atribuite lor.

Conturile tehnicienilor angajați se vor crea de către administratorul laboratorului din interfața de administrare. Fiecare tehnician angajat va avea, în aplicația mobilă, un raport individual cu numărul elementelor realizate (opțional).

Supravegherea etapelor de producție

De acum, supravegherea etapelor de producție se poate realiza din fața calculatorului, direct din miioSMILE. Fiecare lucrare intrată în producție are un sistem avansat de evidențiere a etapelor realizate și vizualizarea tehnicianilor asociați manoperelor.

Recepție amprente

Scanare

Design CAD

Producție CAM

Ceramică

Livrare

Fișa de laborator

Fiecare fișă de laborator are un cod unic pentru care se generează un cod QR. Prin scanarea codului QR, cu telefonul mobil, din aplicația miioSMILE PRO, tehnicianii angajați au acces la detaliile viitoarei restaurări dentare.

Tipărire

Pentru fiecare caz înregistrat se poate tipări, fișa de laborator, etichetă individuală ce conține codul QR pentru identificare, factură proformă și certificatul de conformitate pentru restaurările dentare.

Calcul automat comisioane

Accesați simplu și rapid raportul individual pentru fiecare tehnician din laboratorul dumneavoastră.

Pentru fiecare tehnician angajat aveți urmatoarele rapoarte disponibile:

  • Număr de elemente realizate
  • Comisioane individuale pe etape de producție
  • Sume de achitat și istoric plăți

 

Rapoarte

Rapoartele reprezintă un modul esențial în miioSMILE.

Rapoarte disponibile:

  • Raport medic
  • Raport incasări
  • Raport tehnician
  • Raport comisioane individuale
  • Raport etape de producție
  • Sumar livrări zilnice
  • Raport lucrări noi

De acum aveți posibilitatea să extrageți un raport individual pentru medicii cu care colaborați. Puteți tipări acest raport sau puteți trimite raportul în forat PDF pe email.