Singura aplicație care conectează in timp real medicii și tehnicienii dentari

Descarcă aplicația miioSMILE pentru a ramane informat despre ultimele evenimente

 
Invita un tehnician sa descarce aplicația

Mai avem nevoie de cateva informatii.

*tehnicianul va primi invitația pe adresa de email.


CALENDAR LUCRARI

In pagina principala a aplicatiei sunt afisate, in ordine cronologica, toate lucrarile trimise catre tehnicienii dentari. Fiecare lucrare este marcata cu un cod de culoare aferent fiecarui status.
  • ALBASTRU – lucrare preluata in laboratorul dentar
  • VERDE – lucrare finalizata si expediata catre cabinet
  • ROSU – lucarea nu se poate finaliza la termenul propus. Pentru aceste lucrari, tehnicianul transmite data cand se va finaliza si noua data se va afisa, in aplicatie, cu culoare rosie pe eticheta lucrarii.

Apasand pe eticheta unei lucrari, se vor afisa doua butoane. Un buton care va afiseaza detaliile lucrarii si un buton de apelare tehnician.

In partea de jos a ecranului se afla bara de MENIU RAPID care va ofera posibilitatea sa vedeti istoricul lucrarilor, sa faceti poze pentru o lucrare noua, deschideti fisa unei lucrari sau sa cautati un pacient in lista pacientilor.

In aceasta pagina se afiseaza si urmatoarele evenimente dedicate medicilor. In partea dreapta sus se afla un buton care ascunde evenimentele din aceasta pagina. Evenimentele se pot vedea in pagina dedicata evenimentelor. Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa accesati meniul aplicatiei din butonul situat in partea stanga sus.

ADAUGA O LUCRARE NOUA

Poti incepe o lucrare noua accesand meniul rapid din partea de jos a ecranului aplicatiei.

NOTA: Daca alegi sa incepi cu pozele pacientului vei apasa pe si dupa adaugarea pozelor poti sa salvezi lucrarea fara alte specificatii urmand ca asistenta sa continue cu completarea datelor sau poti intra in lista de pacienti, selectezi pacientul pentru care vrei sa introduci o lucrare noua si vei continua cu completarea datelor despre lucrare. "DETALII LUCRARE" si "ADAUGA FOTO"


PROTOCOL DIGITAL SMILE BOOK

Acest protocol incude un set de poze cu pacientul pe care tehnicianul le va primi in descrierea lucrarii.

DETALII ELEMENTE

In "DETALII LUCRARE" vei gasi schema dentara si prin selectarea unui element poti sa alegi specificatiile acestuia. La final aceasta schema dentara se va transmite catre tehnician cu toate specificatiile completate de catre medic.

Pentru fiecare lucrare ai un camp suplimentar cu detalii unde poti sa treci informatii suplimentare despre lucrare sau despre pacient.


TRANSMITE LUCRAREA CATRE TEHNICIAN

Dupa introducerea datelor specifice lucrarii, poti sa transmiti lucrarea catre tehnician. Inainte de a transmite o lucrare catre tehnician trebuie sa te asiguri ca ai in lista ta de tehnicieni un tehnician cu care esti conectat

Cand se transmite o lucrare noua catre un tehnician, poti sa introduci data si ora de finalizare a lucrarii sau poti sa alegi doua etape intermediare (proba 1 si proba 2) pentru care vei selecta data si ora.

Dupa primirea lucrarii, tehnicianul poate sa-ti trimita raspuns ca a primit lucrarea, lucrarea este finalizata sau ca lucrarea va intarzia. Aceste mesaje sunt afisate conform codului de culoare pentru fiecare status, in pagina "CALENDAR LUCRARI"

ISTORIC LUCRARI

Lucrarile care au depasit termenul de finalizare sunt afisate in sectiunea "ISTORIC LUCRARI"

Pentru a vedea istoricul lucrarilor unui pacient, este nevoie sa intri in pagina cu pacienti si sa alegi pacientul dorit. Pe langa informatiile generale despre pacient vei gasi si istoricul lucrarilor realizate pentru acesta.