O viziune la 360 de grade

Cu avansarea tehnologiei și creșterea cererii pentru servicii stomatologice de înaltă calitate, apare necesitatea unui sistem eficient de gestionare a comenzilor dentare. În acest context, miiosmile360 se distinge ca un soft inovator, specializat în facilitarea comunicării între clienți (clinici, medici stomatologi), laboratoarele de tehnică dentară și centrele de producție dentară CAD/CAM.

miiosmile360 nu este doar un instrument de gestionare a comenzilor, ci și o platformă care oferă o viziune panoramică a întregului flux de lucru și de comunicare.

Cu o denumire ce sugerează o perspectivă globală și comprehensivă asupra procesului, miiosmile360 se poziționează ca un partener esențial pentru clinici, medici stomatologi și laboratoarele de tehnică dentară. Cu ajutorul acestei aplicații în cloud, gestionarea comenzilor dentare devine mai eficientă și mai intuitivă, oferind libertatea de a accesa contul de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Caracteristici cheie ale miiosmile360:

 

  1. Gestionarea completă a resurselor: De la angajați și materiale până la clienți și etapele de producție, miiosmile360 acoperă toate aspectele implicate în procesul de realizare a restaurărilor dentare.

  2. Facilitarea comunicării: Platforma facilitează comunicarea în timp real între toate părțile implicate, asigurând un flux de lucru optim și transparent.

  3. Securitatea datelor: Conectarea la cont este securizată, iar accesul este restricționat la un singur dispozitiv la un moment dat. Implementarea autentificării cu doi factori adaugă un nivel suplimentar de securitate.

  4. Interfața dedicată clienților: Clinicii dentare și medicilor stomatologi le este oferită o interfață intuitivă, care permite transmiterea comenzilor în timp real și în format digital către laboratorul dentar sau centrul CAD/CAM.

  5. Generarea automată a fluxului de producție: Pentru fiecare comandă înregistrată, miiosmile360 generează un flux de producție personalizat, adaptat specificului fiecărui laborator dentar. Acest flux este actualizat în timp real, iar managerii pot verifica stadiul producției prin scanarea codului QR asociat comenzii.

  6. Accesul facil pentru tehnicienii dentari: Tehnicienii implicați în etapele de producție pot accesa informațiile relevante prin intermediul aplicației miiosmile360, disponibilă atât pe platforma Android, cât și pe cea iOS.

  7. Rapoarte avansate de producție: Managerii de laboratoare dentare beneficiază de rapoarte detaliate privind evoluția financiară a fiecărui client și performanțele afacerii în ansamblu.

miiosmile360 reprezintă mai mult decât un simplu soft de gestionare a comenzilor dentare. Este un partener de încredere, care facilitează comunicarea, optimizează procesele și contribuie la creșterea eficienței și calității serviciilor stomatologice.

Prin intermediul acestei platforme inovatoare, clinicii, medicilor stomatologi și laboratoarelor de tehnică dentară le este oferită o soluție comprehensivă pentru gestionarea și îmbunătățirea activității lor.

Related Post